Kolagen – kouzelné slovo, které je skloňováno snad ve všech sdělovacích prostředcích. Víte ale, co to je? Mnoho lidí neví, že kolagen je nezbytnou součástí našich životů, a že se nachází v našem těle od narození. Naše tělo si ho dokáže vyrábět samo, s přibývajícím věkem ale jeho produkce značně klesá, a naše tělo je tak odkázané na to, že mu kolagen v jiné formě dodáme sami. Na to ale většina lidí zapomíná.

kolagen v sáčku

Jaký vybrat?
Chcete si udržet hezkou pokožku, vlasy a nehty, a hlavně chcete mít zdravé klouby co nejdéle je to možné? Tak pro to něco udělejte, a začněte kolagen užívat. Na trhu je ho obrovské množství, ale ne každý je kvalitní jak původem, tak složením, a ne každý udělá, to co vám slíbí. U nás najdete hydrolyzovaný mořský kolagen, což je kolagen, který pochází z ryb. Jde o ryby voně žijící v moři, proto nemusíte mít obavy o jejich kvalitu. Sázkou na jistotu je Orca kolagen, který má řadu certifikátů.

Tento kolagen je dodáván v sáčcích, které si jednoduše rozmícháte ve vodě. Stačí vypít jeden sáček denně a vaše tělo vám poděkuje.

vrstvy kůže

Orca kolagen je velmi dobře a snadno vstřebatelný, protože jde o kolagen získávaný z ryb, a ten je pro naše tělo nejsnáze zpracovatelný. Vždy při výběru kolagenu dbejte na to, aby byl rybí.

Doplňovat ho musí i muži. Existují sice marketingové chytáky typu “kolagen pro ženy”, ale je to naprostý nesmysl. Kolagen potřebují jak muži, tak ženy. Proto by se pánové neměli stydět, a měli by ho s přibývajícím věkem doplňovat také. Nejde jen o to, jak člověk vypadá, ale jde hlavně o zdraví. Náš kolagen je skvělý nejen po stránce jeho složení, ale i po stránce zákaznického servisu. U nás máte možnost členství, které je bezplatné, a lze ho kdykoliv zrušit, Jediné, co můžete získat, je doprava zdarma a pravidelné měsíční zasílání balíčku kolagenu za lepší cenu.